|
|
one
Guest
|
|
« Reply #2 on: August 27, 2007, 03:26:00 am » |
|
25% bio sam iznenadjen i uvredjen Maverick voli ( Y ) vise nego leba da jede
|
|
« Last Edit: August 27, 2007, 03:43:53 am by one »
|
|
|
|
|
one
Guest
|
|
« Reply #3 on: August 28, 2007, 11:02:23 pm » |
|
I momci da cujem, koliko % ste gej? Znam da za dedu ovaj test nije adekvatan jer ne moze da izmeri velicinu njegovog gajnesa!
|
|
|
|
|
|
|
inkognito
Guest
|
|
« Reply #4 on: August 29, 2007, 11:49:33 am » |
|
25% bio sam iznenadjen i uvredjen Maverick voli ( Y ) vise nego leba da jede haha tih 25% sto si nisi muskarac to su ti sise! taman toliko % uzimaju od mase ja sam verovatno 15% cek danas cu da uradim test.
|
|
|
|
|
|
|
|
inkognito
Guest
|
|
« Reply #6 on: August 29, 2007, 02:18:15 pm » |
|
opa 40%! Znaci u stvari po tom testu ja sam biseksualac.
|
|
|
|
|
|
|
|
inkognito
Guest
|
|
« Reply #8 on: August 29, 2007, 02:38:00 pm » |
|
jes vala... ali volim i velike sise zato se pazi... ne nosi brushalter to me posebno uzbudi
ne madujem ni ja mnogo... sad kao radim u rcu gore, ali ne radim nego u stvari ucim neke oracle baze pa cu da radim kad se stvori slobodno mesto... ovde ti je malo rasizam jer strcim zbog toga sto sam jedini sa telekomunikacija, ostali su svi programeri heh. I tako posto sam busy pomalo mad mi se svodi na skrptu za masterovanje... sa druidom sam skoro sve masterovao. I tako...
|
|
« Last Edit: August 29, 2007, 02:58:00 pm by inkognito »
|
|
|
|
|
one
Guest
|
|
« Reply #9 on: August 29, 2007, 03:07:13 pm » |
|
lele Pazi, ja bio u VJ i znam da se branim od takih kao ti sto ne vole ( Y ) a sem toga ja smrso 25kg od kako sam preso u ovu firmu i poceo da vozim bajs http://afrodita.rcub.bg.ac.yu/~maverik/galleryBoskoPlace ti je pre-mud time. (vidi kakvu stetu mi napravi mud tokom godina) BBQ ti je naj svezije, a sto se tice muda batali kume nema leba od istog
|
|
|
|
|
|
|
inkognito
Guest
|
|
« Reply #10 on: August 29, 2007, 03:17:30 pm » |
|
U jeee... Vidim ja da su vanzemaljci kidnapovali pravog maverika i zamenili ste ga sa klonom Priznajte, sta ste uradili sa starim maverikom! Bogami, ocu i ja tako da smrsam! Krecem sa voznjom! Jesi tu macu nasao na adi? hehe E sto se onog linka tice aj stvarno mi ne radi ni iz rca ni iz stana. Evo sad cu da probam opet. Ok sad radi. Verovatno im je server pao.
|
|
|
|
|
|
|
one
Guest
|
|
« Reply #11 on: August 29, 2007, 03:24:14 pm » |
|
Jebga, sve one noci u rc-u ostavile su trag na meni. Sada krvnicki radim da bi to uklonio. Life goes on..
|
|
|
|
|
|
|
|
one
Guest
|
|
« Reply #13 on: August 29, 2007, 08:43:15 pm » |
|
Nemo da brines uskoro cemo tvoju guzu da napumpamo tako da nema da brines za konfor Kada ces u BG smrdo? daj javi se pa da se zezamo! Da odemo na pivo? Da nam malo pricas avanture sa decom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|